Mütercimasım İlkokulu

Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir ilköğretim kurumu olmak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, yaşamı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1995 öğretim yılı İlkokul Erkekler Masa Tenisi İl 3.lüğü 1994-1995 öğretim yılı İlkokullu Kızlar Voleybol İl 3.lüğü 1997-1998 öğretim yılı Masa Tenisi Kızlar İl 1.liği 1998-1999 öğretim yılı Masa Tenisi Yıldız Kızlar İl 1.liği 1999-2000 öğretim yılı Yıldız Erkekler Voleybol İl 3.lüğü

Saatler: 12.40--17.30
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemiyle ısınmaktadır. Yakıt olarak doğalgaz kullanılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mutercimasimilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇIKSORUT MAH. MAAŞKUYU CAD. NO1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Okulumuzda sabahçı-öğleci şeklinde ikili öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Gaziantep İlinin Merkez ilçelerinden Şehitkamil´de. Şehitkamil Nüfusu yaklaşık 840.000´dir.

Adres - ÇIKSORUT MAH. MAAŞKUYU CAD. NO1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım Okulumuz ulaşım açısından merkezi bir noktada bulunmaktadır.Minibüs, dolmuş, otobüs ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0